G U E S T B O O K

Foxy Jacks Razor Sharp "VIKTOR"

Op 29/11/2018 moesten wij afscheid nemen van ons liefste vriendje Rafke, een gladharig jack russeltje met een gouden hartje en fantastisch karaktertje dat we in 2008 adopteerden uit het asiel. Al snel was ons huis te stil, te proper, te groot zonder de trippelende modderpootjes van een nieuw viervoetig vriendje en dus gingen we op zoek naar een opvolger voor Rafke. De info op de website van foxy jacks gaf ons meteen een goed gevoel en dus contacteerden we Stefano, maar er kwam in eerste instantie geen reactie, dus dachten we dat er geen beschikbare pups waren en zochten we verder.

Onverwacht kwam er een week voor Kerstmis plots toch een telefoontje van Stefano en aan het eind van dit telefoongesprek bleek dat er onverwacht van een laatste nestje nog een reutje beschikbaar was. Als we interesse hadden mochten we altijd eens langs komen, wat waren we blij! Tijdens ons bezoek werd al meteen duidelijk dat Stefano enorm begaan is met zijn hondjes en absoluut wil dat ze allemaal goed terecht komen, we zagen niet alleen de pup in kwestie maar ook alle andere leden van de roedel waardoor we ons ook meteen een beeld konden vormen van de volwassen versie van die kleine lieve puppy die ons meteen enthousiast kwam begroeten. Onnodig te zeggen dat het liefde op het eerste gezicht was en zo werd Viktor ons mooiste kerstgeschenk ooit want precies op 24 december mocht hij met ons mee naar huis.

We genieten nu elke dag van hem, hij is erg sociaal, lief met kinderen, speels en enthousiast. Kortom een heerlijk evenwichtig hondje dat overal met ons mee kan en mag. We zouden hem echt niet meer willen en kunnen missen en zijn echt heel erg blij dat we een beetje bij toeval toch nog bij Stefano terecht kwamen, want het feit dat de foxy jacks zulke heerlijke hondjes zijn heeft uiteraard in grote mate te maken met de toewijding waarmee Stefano voor zijn hondjes zorgt!

Nele en Frederiek