G U E S T B O O K

Foxy Jacks SpeedRacer "BASIL"

Nadat ons hondje overleden was hebben we vier jaar gewacht om terug de stap te wagen naar een nieuw leven in huis. We hebben ruim de tijd genomen om te zoeken naar de beste fokker. Die hebben we ook gevonden, bij Foxy Jacks. De site sprak ons onmiddellijk aan omwille van de kleinschaligheid. Nadat we een introductiemailtje gestuurd hadden, volgde al snel een telefoontje van Stefano. Een dik uur later waren we helemaal overtuigd, de liefde voor zijn diertjes was voelbaar door de telefoon.

9 weken later konden we onze nieuwe spruit, een schattig reutje dat we Basil genoemd hebben, mee naar huis nemen. Stefano kiest het pupje zelf uit, hij weet als geen ander hoe zijn pups evolueren en wie het beste past bij zijn nieuwe baasjes. Alles was perfect in orde en tot in de kleinste details geregeld. Waar we aanvankelijk een beetje schrik van hadden ( het is zoals een baby opvoeden) bleek helemaal niet nodig. De opvoeding en inprenting de eerste weken heeft absoluut geloond. Stefano voedt zijn kleine koters op tot volwaardige peuters.

We zijn helemaal in de wolken met onze kleine rakker. Basil wordt bijna 2 jaar en is een heel lief, guitig, evenwichtig en braaf hondje. Wij kunnen trouwens steeds terecht met onze vragen bij Stefano. Hij staat altijd klaar met goede raad. We hebben ook een goed contact met de andere eigenaars die hun hondje bij Stefano hebben gekocht. Via messenger wisselen we regelmatig nieuwtjes of suggesties uit. De jaarlijkse reünie is altijd een groot succes. Hartverwarmend te zien hoe al de foxy jacks met elkaar spelen. Bedankt Stefano, we zijn je enorm dankbaar voor de superfantastische hond die je ons bezorgd hebt. Je bent een topfokker met liefde voor het vak.

Johnny en Saskia