G U E S T B O O K

Foxy Jacks Take a Bow "TAPA"

Wij zijn ontzettend gelukkig met ons hondje uit deze kennel! Kleinschalig, erg professioneel en steeds bereikbaar om te helpen indien we vragen hebben. Je voelt dat Stefano met hart en ziel zorgt voor zijn honden. Doe zo verder!

Pascal B.

Foxy Jacks RadioActive "CANELLE"

Na de dood van onze vorig hondje, een gladharige Jack Russell "Kenzie", die bijna 19 jaar werd, wilden we terug een Jack, maar dan liefst een ruwharig! Zo kwamen we toevallig op de website van foxy jacks terecht en besloten we een mailtje te zenden! Enkele dagen later belde Stefano ons op en van het ene kwam het andere! Voor we het wisten, waren we op puppybezoek en meteen verliefd op ons Canelleke! Na nog 3 spannende weken wisten we eindelijk dat ze voor ons was en ondertussen maakt ze al 2 jaar deel uit van ons gezin! We hebben het nog geen moment beklaagd! Een superhondje en een superkweker! We love her to the moon and back! Bedankt,Stefano voor je inzet en je liefde voor dieren! 👍💋❤️

Suzy V.

Foxy Jacks Razor Sharp "VIKTOR"

Op 29/11/2018 moesten wij afscheid nemen van ons liefste vriendje Rafke, een gladharig jack russeltje met een gouden hartje en fantastisch karaktertje dat we in 2008 adopteerden uit het asiel. Al snel was ons huis te stil, te proper, te groot zonder de trippelende modderpootjes van een nieuw viervoetig vriendje en dus gingen we op zoek naar een opvolger voor Rafke. De info op de website van foxy jacks gaf ons meteen een goed gevoel en dus contacteerden we Stefano, maar er kwam in eerste instantie geen reactie, dus dachten we dat er geen beschikbare pups waren en zochten we verder. Onverwacht kwam er een week voor Kerstmis plots toch een telefoontje van Stefano en aan het eind van dit telefoongesprek bleek dat er onverwacht van een laatste nestje nog een reutje beschikbaar was. Als we interesse hadden mochten we altijd eens langs komen, wat waren we blij! Tijdens ons bezoek werd al meteen duidelijk dat Stefano enorm begaan is met zijn hondjes en absoluut wil dat ze allemaal goed terecht komen, we zagen niet alleen de pup in kwestie maar ook alle andere leden van de roedel waardoor we ons ook meteen een beeld konden vormen van de volwassen versie van die kleine lieve puppy die ons meteen enthousiast kwam begroeten. Onnodig te zeggen dat het liefde op het eerste gezicht was en zo werd Viktor ons mooiste kerstgeschenk ooit want precies op 24 december mocht hij met ons mee naar huis. We genieten nu elke dag van hem, hij is erg sociaal, lief met kinderen, speels en enthousiast. Kortom een heerlijk evenwichtig hondje dat overal met ons mee kan en mag. We zouden hem echt niet meer willen en kunnen missen en zijn echt heel erg blij dat we een beetje bij toeval toch nog bij Stefano terecht kwamen, want het feit dat de foxy jacks zulke heerlijke hondjes zijn heeft uiteraard in grote mate te maken met de toewijding waarmee Stefano voor zijn hondjes zorgt!

Nele en Frederiek.

Foxy Jacks Raspberry Rose "NOUGAT"

Enkele jaren na het overlijden van mijn 1ste jack Russel bleef het kriebelen voor een nieuwe jack. Toevallig kwam ik bij Foxy Jacks uit. Ik nam contact op en werd meteen over alles goed ingelicht. Na een lang gesprek aan de telefoon volgde een leuk bezoek. Ik voelde me meteen welkom en ik kon met al mijn vragen bij Stefano terecht. Dan was het wachten op de bevalling van pêche melba vanille. Ondertussen hielden we wel contact zodat we mee konden genieten van alle spanningen en vreugde. We werden opgebeld met het goede nieuws dat we erbij zaten voor een teefje! Zo gelukkig dat we waren. We kregen leuke foto's en we mochten ook altijd eens op bezoek komen. Na 8 weken aftellen kregen we te horen welke pup er voor ons werd. Wat waren we enorm gelukkig met de keuze die Stefano had gemaakt! De dag van het ophalen was dan ook heel vreugdevol! We kregen alle info, boekje en verrassingspakket mee voor onze lieve Nougat! Ik zou nooit nog een andere kennel willen voor een jack Russel! Ik heb een geweldige evenwichtige pup gekregen! Een droomhondje en dit allemaal mede dankzij de goede keuzes en zorgen van Stefano! Zelfs na het ophalen van de pup kan ik nog steeds bij de kennel terecht en houden we goed contact wat fijn is voor iedereen! Bedankt Stefano! Groetjes Magali en een pootje van Nougat.

Magali C.

Foxy Jacks Poire Belle Hélène "OBI"

Na lang zoeken naar een geschikte opvolger voor onze trouwe viervoeter die ons zo lang had gezelschap gehouden, kwamen we terecht bij Foxy Jacks. Hier werden we vanaf het eerste contact zeer goed ontvangen. We werden op slag verliefd op Noëlle en haar lieve puppy’s en waren dan ook heel blij te vernemen dat we gekozen waren als gezin voor de kleine Hélène, een kleine deugniet met een super lief karakter. De service was perfect in orde, alle papieren correct ingevuld, volledige uitleg over de vaccinaties en al onze vragen werden beantwoord. Bovendien stond een mooi verassing pakket klaar. De dag dat we Hélène mochten afhalen werd dan ook een heel speciaal moment voor iedereen. Elk jaar wordt er de kans geboden om reünie bij te wonen met de broer en zusjes, en dit was voor ons een topdag, we hebben ons reuze geamuseerd, dit alles tot in de puntjes georganiseerd door Foxy Jacks. Ieder die een tophondje wil, in superconditie, en met een fantastisch karakter, kan ik aanraden om via Foxy Jacks langs te gaan.
Bedankt, jullie zijn een topteam.

Marijke V.H.

Foxy Jacks Parfait au Chocolat "MANON"

Na het overlijden van onze 15-jarige gladharige Jack Russell Théo waren we op zoek naar een ander hondje, liefst met hetzelfde speelse, soms eigenwijse en goedhartig karakter. Al snel kwamen uit bij de ruwharige Jack Russell en via Sint-Hubertus bij Foxy Jacks. Bij onze eerste ontmoeting met Stefano en zijn Noëlle en haar nestje was er meteen een klik tussen beide families. Een klik die uitgegroeid is tot een mooie vriendschap met regelmatige en zeer aangename ontmoetingen. Bij een pup van Foxy Jacks komt een "all in" servicepakket. De pup krijgt vanuit Foxy Jacks een zeer goede opvoeding en solide basis mee, wat resulteert in een mooie, evenwichtige en super sociaal huisgenootje. Bij Stefano stopt het niet bij de aankoop, hij zorgt voor de vachtverzorging en je kan steeds bij hem terecht voor tips en je vragen. Ons Manon is een superhondje ... waarvoor een welgemeende dankjewel.

David W.