G U E S T B O O K

Foxy Jacks Raspberry Rose "NOUGAT"

Enkele jaren na het overlijden van mijn 1ste jack Russel bleef het kriebelen voor een nieuwe jack. Toevallig kwam ik bij Foxy Jacks uit. Ik nam contact op en werd meteen over alles goed ingelicht. Na een lang gesprek aan de telefoon volgde een leuk bezoek. Ik voelde me meteen welkom en ik kon met al mijn vragen bij Stefano terecht.

Dan was het wachten op de bevalling van pêche melba vanille. Ondertussen hielden we wel contact zodat we mee konden genieten van alle spanningen en vreugde. We werden opgebeld met het goede nieuws dat we erbij zaten voor een teefje! Zo gelukkig dat we waren. We kregen leuke foto's en we mochten ook altijd eens op bezoek komen. Na 8 weken aftellen kregen we te horen welke pup er voor ons werd. Wat waren we enorm gelukkig met de keuze die Stefano had gemaakt!

De dag van het ophalen was dan ook heel vreugdevol! We kregen alle info, boekje en verrassingspakket mee voor onze lieve Nougat! Ik zou nooit nog een andere kennel willen voor een jack Russel! Ik heb een geweldige evenwichtige pup gekregen! Een droomhondje en dit allemaal mede dankzij de goede keuzes en zorgen van Stefano! Zelfs na het ophalen van de pup kan ik nog steeds bij de kennel terecht en houden we goed contact wat fijn is voor iedereen! Bedankt Stefano! Groetjes Magali en een pootje van Nougat.

Magali

Foxy Jacks Poire Belle Hélène "OBI"

Na lang zoeken naar een geschikte opvolger voor onze trouwe viervoeter die ons zo lang had gezelschap gehouden, kwamen we terecht bij Foxy Jacks. Hier werden we vanaf het eerste contact zeer goed ontvangen. We werden op slag verliefd op Noëlle en haar lieve puppy’s en waren dan ook heel blij te vernemen dat we gekozen waren als gezin voor de kleine Hélène, een kleine deugniet met een super lief karakter.

De service was perfect in orde, alle papieren correct ingevuld, volledige uitleg over de vaccinaties en al onze vragen werden beantwoord. Bovendien stond een mooi verassing pakket klaar. De dag dat we Hélène mochten afhalen werd dan ook een heel speciaal moment voor iedereen.

Elk jaar wordt er de kans geboden om reünie bij te wonen met de broer en zusjes, en dit was voor ons een topdag, we hebben ons reuze geamuseerd, dit alles tot in de puntjes georganiseerd door Foxy Jacks. Ieder die een tophondje wil, in superconditie, en met een fantastisch karakter, kan ik aanraden om via Foxy Jacks langs te gaan. Bedankt, jullie zijn een topteam.

Marijke