G U E S T B O O K

Foxy Jacks Under Pressure "FILOU"

Ons gezin was een paar jaar na het overlijden van onze allerliefste Border Collie klaar om een nieuwe vriend te adopteren en zo begon de zoektocht naar een serieuze en diervriendelijke hondenfokker. We vonden Foxy Jacks op internet en namen contact op met Stefano. Er volgden een paar interessante en lange telefoongesprekken waaruit onmiddellijk bleek dat Stefano heel zorgvuldig uitpluist waar zijn puppy's naartoe gaan. Dat was geruststellend!

Dat we onze toekomstige viervoeter niet zelf mochten kiezen vonden we wat vreemd en frustrerend maar je moet op een bepaald punt de expertise van iemand kunnen vertrouwen en geloven dat het zo beter is. We hebben de familie van onze pup nooit echt kunnen ontmoeten door Covid maar we hadden steeds het gevoel dat het allemaal netjes verliep in huis. Stefano leeft met zijn honden en praat erover met enorm veel passie en fierheid, dat kan alleen maar positief zijn voor de nakomelingen.

We kregen ook regelmatig foto's te zien van ons puppy 's nestje en zaten te popelen om hem te mogen ophalen. Nu is onze pup al 7 maanden en we zijn verzot op hem. Hij is lief, leert enorm snel, kan rustig zijn wanneer het moet en is de grootste speelvogel ooit. Stefano is zeer beschikbaar voor vragen, tips enz... Hij heeft ons van in het begin heel veel goede raad gegeven en is begaan met het welbevinden van pup en familie na de adoptie. Een echte aanrader voor al wie op zoek is naar een evenwichtige puppy met stamboom dat correct wordt gespeend. 

Aline

Black Almond United Colors "CUBA"

Toen we vorig jaar besloten om een hondje te nemen, hadden we nooit kunnen vermoeden hoeveel plezier we ermee zouden beleven. Omdat we nog nooit een hond hebben gehad, was een goede voorbereiding en eerlijk advies extra belangrijk. En dat is precies wat we van Stefano kregen. Ik wil hier graag van de gelegenheid gebruik maken om Stefano daarvoor van harte te bedanken. Hij heeft (ondanks de moeilijke Covid situatie) ruim de tijd genomen om telefonisch kennis te maken en al mijn vragen te beantwoorden. En dat heeft me erg geholpen bij het nemen van de beslissing.

Tot het moment dat we Cuba konden afhalen bleef het natuurlijk erg spannend wat voor hond we zouden krijgen. En…ik moet toegeven dat Stefano zijn klanten en zijn hondjes heel goed kent, want het is een perfecte match!!! Cuba is een super leuke en lieve hond en we genieten met volle teugen van hem. Alle informatie en tips van Stefano hebben we ter harte genomen en dat heeft zich geloond. Ik waardeer het ook zeer dat ik met vragen altijd terecht kan.

Bij het wandelen krijgen we vaak complimenten over de leuke hond en zelfs mijn zeer ervaren dierenarts zei: “Een gezond, prachtig hondje! Die scoort hier vandaag alleen maar punten!”.

Bedankt Stefano!

Pia