G U E S T B O O K

Foxy Jacks Quiereme Mucho "MUCHO"

Na het overlijden van ons dwergschnauzertje Exel zijn we op zoeken gegaan naar een ruwharig Jack Russeltje. We zijn een sportief gezin en wilden dus een actief hondje. Na heel wat telefoontjes kon ik geen klik vinden bij de meeste fokkers tot ik contact opnam met de kennel Foxy Jacks! Het was al snel duidelijk dat Stefano en ik op dezelfde golflengte zaten... hij wist waar hij mee bezig was en keek verder dan de fok alleen. Bovendien zagen zijn hondjes er prachtig uit en leefden ze in roedel samen binnen hun gezin. Dit was naar waar wij op zoek waren!

In het najaar werd een prachtig teefje Foxy Jacks Quiereme Mucho (roepnaam Mucho)  een deel van ons gezin. Ondertussen is ze uitgegroeid tot een mooie, fiere hond van 3 jaar met een gouden karakter en alle trekjes die je van een Jack kan verwachten! Kunnen uren gaan wandelen, luistert als de beste ( tenzij ze een konijn gezien heeft 😅), denkt dat ze een Duitse herder is 🙉🙈🙊 een grote hond in een kleine verpakking!

Op het moment dat er plaats was in ons hart voor een tweede Jack hebben we geen moment getwijfeld welke fokker we zouden nemen!!! Het was natuurlijk niet zo gemakkelijk om een hondje bij een alfa teefje te plaatsen maar vermits Stefano zijn puppies door en door kent hadden we er alle vertrouwen in... Zo kwam in juni dit jaar Foxy Jacks Tainted Love (roepnaam Remus) ons gezin compleet maken ❤️ Met onze Remus hebben we ons handen vol, is een hele pientere reu van 8 maand! Vol levenslust en zonder twijfel de clown van de familie 🤣 maar tevens de liefste knuffelbeer ever...

De kennel Foxy Jacks is een topkennel! Ook na het ophalen van je pupje kan je met al je vragen steeds bij Stefano terecht. Ondertussen hebben we ook een leuk What's App groepje met enthousiaste eigenaars van een prachtige Foxy Jack ❤️ Zit ondertussen al 30 jaar in de hondenwereld en heb zelden een fokker gekend met zoveel kennis en passie voor zijn hondjes! Wanneer je kwaliteit boven kwantiteit verkiest zit je zeker goed bij Stefano 👌.

Nicole