G U E S T B O O K

Foxy Jacks Red Label "DONNA"

Mijn man wilde een hondje, omdat we veel vliegen en nog aktief zijn had ik mijn bedenkingen. Na 1,5 jaar kwam hij bij foxy jacks bij Stefano uit. We mochten komen kijken en werden gescreend door Stefano wat we verwachten enz enz. Toen vond ik dat raar hij bepaalde welke pup we kregen. 5 nov 2018 mochten we haar ophalen. We kregen een puppy pakket en konden altijd op hem terug vallen als we t weer eens niet zeker wisten (onze eerste JRT).

Nu ben ik Stefano zoooo dankbaar, onze Donna past precies bij ons! Hij is een top kweker want voor hem staat t welzijn van zijn Pups voorop. En het houd niet op bij de deur. Donna is een superslim, sociaal, lief met kinderen, speels hondje , wat wij voor geen goud meer willen missen. Dank je wel Stefano

Carola en Richard

Foxy Jacks RadioActive "CANELLE"

Na de dood van onze vorig hondje, een gladharige Jack Russell "Kenzie", die bijna 19 jaar werd, wilden we terug een Jack, maar dan liefst een ruwharig! Zo kwamen we toevallig op de website van foxy jacks terecht en besloten we een mailtje te zenden!

Enkele dagen later belde Stefano ons op en van het ene kwam het andere! Voor we het wisten, waren we op puppybezoek en meteen verliefd op ons Canelleke! Na nog 3 spannende weken wisten we eindelijk dat ze voor ons was en ondertussen maakt ze al 2 jaar deel uit van ons gezin!

We hebben het nog geen moment beklaagd! Een superhondje en een superkweker! We love her to the moon and back! Bedankt,Stefano voor je inzet en je liefde voor dieren! 👍💋❤️

Suzy

Foxy Jacks Razor Sharp "VIKTOR"

Op 29/11/2018 moesten wij afscheid nemen van ons liefste vriendje Rafke, een gladharig jack russeltje met een gouden hartje en fantastisch karaktertje dat we in 2008 adopteerden uit het asiel. Al snel was ons huis te stil, te proper, te groot zonder de trippelende modderpootjes van een nieuw viervoetig vriendje en dus gingen we op zoek naar een opvolger voor Rafke. De info op de website van foxy jacks gaf ons meteen een goed gevoel en dus contacteerden we Stefano, maar er kwam in eerste instantie geen reactie, dus dachten we dat er geen beschikbare pups waren en zochten we verder.

Onverwacht kwam er een week voor Kerstmis plots toch een telefoontje van Stefano en aan het eind van dit telefoongesprek bleek dat er onverwacht van een laatste nestje nog een reutje beschikbaar was. Als we interesse hadden mochten we altijd eens langs komen, wat waren we blij! Tijdens ons bezoek werd al meteen duidelijk dat Stefano enorm begaan is met zijn hondjes en absoluut wil dat ze allemaal goed terecht komen, we zagen niet alleen de pup in kwestie maar ook alle andere leden van de roedel waardoor we ons ook meteen een beeld konden vormen van de volwassen versie van die kleine lieve puppy die ons meteen enthousiast kwam begroeten. Onnodig te zeggen dat het liefde op het eerste gezicht was en zo werd Viktor ons mooiste kerstgeschenk ooit want precies op 24 december mocht hij met ons mee naar huis.

We genieten nu elke dag van hem, hij is erg sociaal, lief met kinderen, speels en enthousiast. Kortom een heerlijk evenwichtig hondje dat overal met ons mee kan en mag. We zouden hem echt niet meer willen en kunnen missen en zijn echt heel erg blij dat we een beetje bij toeval toch nog bij Stefano terecht kwamen, want het feit dat de foxy jacks zulke heerlijke hondjes zijn heeft uiteraard in grote mate te maken met de toewijding waarmee Stefano voor zijn hondjes zorgt!

Nele en Frederiek

Foxy Jacks Raspberry Rose "NOUGAT"

Enkele jaren na het overlijden van mijn 1ste jack Russel bleef het kriebelen voor een nieuwe jack. Toevallig kwam ik bij Foxy Jacks uit. Ik nam contact op en werd meteen over alles goed ingelicht. Na een lang gesprek aan de telefoon volgde een leuk bezoek. Ik voelde me meteen welkom en ik kon met al mijn vragen bij Stefano terecht.

Dan was het wachten op de bevalling van pêche melba vanille. Ondertussen hielden we wel contact zodat we mee konden genieten van alle spanningen en vreugde. We werden opgebeld met het goede nieuws dat we erbij zaten voor een teefje! Zo gelukkig dat we waren. We kregen leuke foto's en we mochten ook altijd eens op bezoek komen. Na 8 weken aftellen kregen we te horen welke pup er voor ons werd. Wat waren we enorm gelukkig met de keuze die Stefano had gemaakt!

De dag van het ophalen was dan ook heel vreugdevol! We kregen alle info, boekje en verrassingspakket mee voor onze lieve Nougat! Ik zou nooit nog een andere kennel willen voor een jack Russel! Ik heb een geweldige evenwichtige pup gekregen! Een droomhondje en dit allemaal mede dankzij de goede keuzes en zorgen van Stefano! Zelfs na het ophalen van de pup kan ik nog steeds bij de kennel terecht en houden we goed contact wat fijn is voor iedereen! Bedankt Stefano! Groetjes Magali en een pootje van Nougat.

Magali