G U E S T B O O K

Foxy Jacks Vision 'MILLIE"

Na het plotse overlijden van mijn 11 jarige Jack Russell begon mijn zoektocht naar een nieuwe vriend. 
Ik wilde heel graag een ruwharige Jack Russell omdat ik dol ben op het dappere, slimme kleine hondje ... 

Vrij snel kwam ik op website van Foxy Jacks terecht en wat ik daar las stond me meteen aan. Een kleinschalige kennel met een heel grote passie voor honden. Ik heb dan ook meteen contact gezocht met Stefano. Mijn geduld werd op de proef gesteld doordat ik niet meteen antwoord kreeg en daardoor ben ik verder blijven zoeken en ben zo bij een aantal andere kennels terecht gekomen. Daar kwam ik telkens teleurgesteld van terug dus ik besloot toch maar te wachten... en op 31 december 2021 was het zover 😀 mijn geduld werd beloond! Ik kreeg het beste Nieuwjaarjaars geschenk, een telefoontje van Stefano!

Na een lange babbel en kennismaking voelde ik dat ik de juiste beslissing had gemaakt om te wachten. Uit alles bleek Stefano zijn kennis en passie voor zijn honden en ook het belang van een goede thuis voor zijn pups. In de gesprekken die volgden wist Stefano wat ik zocht in een pup en belangrijk welk karakter er bij onze Jack uit het asiel zou passen.

Op basis daarvan heeft hij mij op 28/8 aan ons mooi meisje voorgesteld!  Wat een prachtige pup.... lief, gezond en mooi ❤️ is  onze Millie. Ze was alles wat we zochten in een hondje... 

Ik kan dan ook met volle overtuiging Stefano  aanraden...  hij neemt echt de tijd om te luisteren naar wat je zoekt in een hond en koppelt moeiteloos de juiste pup aan de juiste persoon.

Bedankt Stefano!

Dikke knuffel van ons 4
Lindsay&Guy,  Boris&Millie

Black Almond United States "PATOUT"

Na jaren zeuren van de kinderen om een hondje en even lang twijfelen, hebben we in december 2020 beslist om ervoor te gaan. Al heel snel wisten we dat een Jack wilden, niet te groot (al is hij dat in zijn eigen hoofd wel 😉), niet te klein en toch veel pit. De eerste site waar we op terecht kwamen was deze van Foxy Jacks, we zijn meteen gestopt met zoeken! Voor ons stond het vast, als er een hond in huis kwam, dan van bij Stefano!

De recensies in het gastenboek zijn zeker niet overdreven! Stefano is een uiterst professionele, gepassioneerde, uiterst behulpzame man. Hij doet alles in teken van de honden. We werden tijdens het volledige proces op de hoogte gehouden, we kregen wekelijks foto’s van de pups na hun geboorte. Je krijgt tips en advies bij het afhalen en Stefano staat altijd klaar om je te helpen als je vragen hebt.

Wij zijn Stefano zo ontzettend dankbaar voor Patout! We hebben een hele mooie, intelligente, lieve, ondeugende hond van hem gekregen! Wij kunnen van deze kennel en Stefano alleen in superlatieven spreken! Stefano, bedankt nogmaals voor de extra vreugde die jij in ons gezin hebt gebracht!

Jules, Max & Anja