G U E S T B O O K

Black Almond United States "PATOUT"

Na jaren zeuren van de kinderen om een hondje en even lang twijfelen, hebben we in december 2020 beslist om ervoor te gaan. Al heel snel wisten we dat een Jack wilden, niet te groot (al is hij dat in zijn eigen hoofd wel 😉), niet te klein en toch veel pit. De eerste site waar we op terecht kwamen was deze van Foxy Jacks, we zijn meteen gestopt met zoeken! Voor ons stond het vast, als er een hond in huis kwam, dan van bij Stefano!

De recensies in het gastenboek zijn zeker niet overdreven! Stefano is een uiterst professionele, gepassioneerde, uiterst behulpzame man. Hij doet alles in teken van de honden. We werden tijdens het volledige proces op de hoogte gehouden, we kregen wekelijks foto’s van de pups na hun geboorte. Je krijgt tips en advies bij het afhalen en Stefano staat altijd klaar om je te helpen als je vragen hebt.

Wij zijn Stefano zo ontzettend dankbaar voor Patout! We hebben een hele mooie, intelligente, lieve, ondeugende hond van hem gekregen! Wij kunnen van deze kennel en Stefano alleen in superlatieven spreken! Stefano, bedankt nogmaals voor de extra vreugde die jij in ons gezin hebt gebracht!

Jules, Max & Anja