G U E S T B O O K

Foxy Jacks Quiereme Mucho "MUCHO"

Na het overlijden van ons dwergschnauzertje Exel zijn we op zoeken gegaan naar een ruwharig Jack Russeltje. We zijn een sportief gezin en wilden dus een actief hondje. Na heel wat telefoontjes kon ik geen klik vinden bij de meeste fokkers tot ik contact opnam met de kennel Foxy Jacks! Het was al snel duidelijk dat Stefano en ik op dezelfde golflengte zaten... hij wist waar hij mee bezig was en keek verder dan de fok alleen. Bovendien zagen zijn hondjes er prachtig uit en leefden ze in roedel samen binnen hun gezin. Dit was naar waar wij op zoek waren!

In het najaar werd een prachtig teefje Foxy Jacks Quiereme Mucho (roepnaam Mucho)  een deel van ons gezin. Ondertussen is ze uitgegroeid tot een mooie, fiere hond van 3 jaar met een gouden karakter en alle trekjes die je van een Jack kan verwachten! Kunnen uren gaan wandelen, luistert als de beste ( tenzij ze een konijn gezien heeft 😅), denkt dat ze een Duitse herder is 🙉🙈🙊 een grote hond in een kleine verpakking!

Op het moment dat er plaats was in ons hart voor een tweede Jack hebben we geen moment getwijfeld welke fokker we zouden nemen!!! Het was natuurlijk niet zo gemakkelijk om een hondje bij een alfa teefje te plaatsen maar vermits Stefano zijn puppies door en door kent hadden we er alle vertrouwen in... Zo kwam in juni dit jaar Foxy Jacks Tainted Love (roepnaam Remus) ons gezin compleet maken ❤️ Met onze Remus hebben we ons handen vol, is een hele pientere reu van 8 maand! Vol levenslust en zonder twijfel de clown van de familie 🤣 maar tevens de liefste knuffelbeer ever...

De kennel Foxy Jacks is een topkennel! Ook na het ophalen van je pupje kan je met al je vragen steeds bij Stefano terecht. Ondertussen hebben we ook een leuk What's App groepje met enthousiaste eigenaars van een prachtige Foxy Jack ❤️ Zit ondertussen al 30 jaar in de hondenwereld en heb zelden een fokker gekend met zoveel kennis en passie voor zijn hondjes! Wanneer je kwaliteit boven kwantiteit verkiest zit je zeker goed bij Stefano 👌.

Nicole

Foxy Jacks SpeedRacer "BASIL"

Nadat ons hondje overleden was hebben we vier jaar gewacht om terug de stap te wagen naar een nieuw leven in huis. We hebben ruim de tijd genomen om te zoeken naar de beste fokker. Die hebben we ook gevonden, bij Foxy Jacks. De site sprak ons onmiddellijk aan omwille van de kleinschaligheid. Nadat we een introductiemailtje gestuurd hadden, volgde al snel een telefoontje van Stefano. Een dik uur later waren we helemaal overtuigd, de liefde voor zijn diertjes was voelbaar door de telefoon.

9 weken later konden we onze nieuwe spruit, een schattig reutje dat we Basil genoemd hebben, mee naar huis nemen. Stefano kiest het pupje zelf uit, hij weet als geen ander hoe zijn pups evolueren en wie het beste past bij zijn nieuwe baasjes. Alles was perfect in orde en tot in de kleinste details geregeld. Waar we aanvankelijk een beetje schrik van hadden ( het is zoals een baby opvoeden) bleek helemaal niet nodig. De opvoeding en inprenting de eerste weken heeft absoluut geloond. Stefano voedt zijn kleine koters op tot volwaardige peuters.

We zijn helemaal in de wolken met onze kleine rakker. Basil wordt bijna 2 jaar en is een heel lief, guitig, evenwichtig en braaf hondje. Wij kunnen trouwens steeds terecht met onze vragen bij Stefano. Hij staat altijd klaar met goede raad. We hebben ook een goed contact met de andere eigenaars die hun hondje bij Stefano hebben gekocht. Via messenger wisselen we regelmatig nieuwtjes of suggesties uit. De jaarlijkse reünie is altijd een groot succes. Hartverwarmend te zien hoe al de foxy jacks met elkaar spelen. Bedankt Stefano, we zijn je enorm dankbaar voor de superfantastische hond die je ons bezorgd hebt. Je bent een topfokker met liefde voor het vak.

Johnny en Saskia

Foxy Jacks Red Label "DONNA"

Mijn man wilde een hondje, omdat we veel vliegen en nog aktief zijn had ik mijn bedenkingen. Na 1,5 jaar kwam hij bij foxy jacks bij Stefano uit. We mochten komen kijken en werden gescreend door Stefano wat we verwachten enz enz. Toen vond ik dat raar hij bepaalde welke pup we kregen. 5 nov 2018 mochten we haar ophalen. We kregen een puppy pakket en konden altijd op hem terug vallen als we t weer eens niet zeker wisten (onze eerste JRT).

Nu ben ik Stefano zoooo dankbaar, onze Donna past precies bij ons! Hij is een top kweker want voor hem staat t welzijn van zijn Pups voorop. En het houd niet op bij de deur. Donna is een superslim, sociaal, lief met kinderen, speels hondje , wat wij voor geen goud meer willen missen. Dank je wel Stefano

Carola en Richard

Foxy Jacks Take a Bow "TAPA"

Wij zijn ontzettend gelukkig met ons hondje uit deze kennel! Kleinschalig, erg professioneel en steeds bereikbaar om te helpen indien we vragen hebben. Je voelt dat Stefano met hart en ziel zorgt voor zijn honden. Doe zo verder!

Pascal

Foxy Jacks RadioActive "CANELLE"

Na de dood van onze vorig hondje, een gladharige Jack Russell "Kenzie", die bijna 19 jaar werd, wilden we terug een Jack, maar dan liefst een ruwharig! Zo kwamen we toevallig op de website van foxy jacks terecht en besloten we een mailtje te zenden!

Enkele dagen later belde Stefano ons op en van het ene kwam het andere! Voor we het wisten, waren we op puppybezoek en meteen verliefd op ons Canelleke! Na nog 3 spannende weken wisten we eindelijk dat ze voor ons was en ondertussen maakt ze al 2 jaar deel uit van ons gezin!

We hebben het nog geen moment beklaagd! Een superhondje en een superkweker! We love her to the moon and back! Bedankt,Stefano voor je inzet en je liefde voor dieren! 👍💋❤️

Suzy

Foxy Jacks Tainted Love "REMUS"

Dag Stefano,
Onze Remus had nog een briefje voor jou, helaas door omstandigheden vergeten geven  😉
Gunther

"
Vandaag is het voor mij een grote dag,
daarom tover ik op mijn snoetje die mooie grote lach.
Ik trek erop uit,
ook al ben ik nog zo’n kleine spruit.
Een beetje bang dat ben ik best wel,
maar dit betekend voor ons geen vaarwel.
Je zult me in de toekomst nog heel vaak zien en horen,
want dit varkentje moet regelmatig worden geschoren.
Ik blijf van jou een trouwe klant,
ook al woon ik aan de andere kant van ‘t land.
Ik hef mijn hoofdje,
spits mijn oortjes
en strek alvast mijn kleine pootjes.
Mijn baasje heeft al een heus socialisatieplan,
dus ik word vast en zeker nen (teddy)beer van een man.
Je hebt voor mij een goed trouw baasje gezocht,
die me helaas door het coronavirus niet heeft bezocht.
Ik trek de wijde wereld in,
en hopelijk heb ik het bij mijn nieuwe baasje ook naar mijn zin.
Ik verlaat dit warme, gezellige nest,
en ik wens jullie het aller best.
Alvast bedankt voor de goede zorgen,
ik voelde me hier echt geborgen.
Je hebt een plaatsje in mijn hart,
want voor mij blijf je altijd heel apart.
Ik geef jullie allen nog nen hele dikke poot,
en ik vertrek nu door de grote poort.
Ik moet nu echt gaan,
want ik voel de eerste traan.

Dikke poot Remus
🐶 🐾
"