G U E S T B O O K

Foxy Jacks Poire Belle Hélène "OBI"

Na lang zoeken naar een geschikte opvolger voor onze trouwe viervoeter die ons zo lang had gezelschap gehouden, kwamen we terecht bij Foxy Jacks. Hier werden we vanaf het eerste contact zeer goed ontvangen. We werden op slag verliefd op Noëlle en haar lieve puppy’s en waren dan ook heel blij te vernemen dat we gekozen waren als gezin voor de kleine Hélène, een kleine deugniet met een super lief karakter.

De service was perfect in orde, alle papieren correct ingevuld, volledige uitleg over de vaccinaties en al onze vragen werden beantwoord. Bovendien stond een mooi verassing pakket klaar. De dag dat we Hélène mochten afhalen werd dan ook een heel speciaal moment voor iedereen.

Elk jaar wordt er de kans geboden om reünie bij te wonen met de broer en zusjes, en dit was voor ons een topdag, we hebben ons reuze geamuseerd, dit alles tot in de puntjes georganiseerd door Foxy Jacks. Ieder die een tophondje wil, in superconditie, en met een fantastisch karakter, kan ik aanraden om via Foxy Jacks langs te gaan. Bedankt, jullie zijn een topteam.

Marijke

Foxy Jacks Parfait au Chocolat "MANON"

Na het overlijden van onze 15-jarige gladharige Jack Russell Théo waren we op zoek naar een ander hondje, liefst met hetzelfde speelse, soms eigenwijse en goedhartig karakter. Al snel kwamen uit bij de ruwharige Jack Russell en via Sint-Hubertus bij Foxy Jacks.

Bij onze eerste ontmoeting met Stefano en zijn Noëlle en haar nestje was er meteen een klik tussen beide families. Een klik die uitgegroeid is tot een mooie vriendschap met regelmatige en zeer aangename ontmoetingen.

Bij een pup van Foxy Jacks komt een "all in" servicepakket. De pup krijgt vanuit Foxy Jacks een zeer goede opvoeding en solide basis mee, wat resulteert in een mooie, evenwichtige en super sociaal huisgenootje. Bij Stefano stopt het niet bij de aankoop, hij zorgt voor de vachtverzorging en je kan steeds bij hem terecht voor tips en je vragen. Ons Manon is een superhondje ... waarvoor een welgemeende dankjewel.

David